About

Greu sa scrii despre tine insuti. Sa incerci sa nu te lauzi prea tare, dar sa nu cazi in patima falsei modestii. Sa nu pari prea prost, dar nici prea destept, oricat de mult ai fi, ca risti sa te urasca ceilalti :). Dar exista un mic secret: oricat de mult te-ai pazi, daca nu esti scriitor de profesie si vrei sa spui despre tine, inconstientul tau, amprenta ta sufleteasca, persoana si mintea vor iesi toate la suprafata, mai mult sau mai putin, dandu-te de gol.

Deci… psiholog ca deformatie, pasionat cautator de oameni valorosi. Preocupat sa ii ajut pe altii sa obtina maxim din zestrea lor naturala. Preocupat sa deschid ochii organizatiei spre oameni, pentru ca in ei sta adevaratul capital. Imi place sa privesc lumea de sus, deci ma catar pe munti. Foarte permeabil la muzica, ceva-ul care ma misca pana la lacrimi, alaturi de gesturi simple, facute in cotidian de la Om la Om.


3 Comments

 1. UAU! In sfarsit am gasit pe cineva care imbina psihologia cu business-ul,cele mai mari pasiuni alea mele dar in acelasi timp si cele care-mi creaza cele mai mari probleme,intrebari.
  Esti super,blogul e super,articolele sunt super…!:)
  Sincere felicitari si muuuult succes in continuare.
  Te imbratisez!

 2. he he, multumesc, esti o dragutza! pai enjoy daca iti place, desi in ultima multa vreme, am cam lasat-o moale cu scrisul; sper sa ma reorganizez … mai bine…

 3. Grozava descrierea! Iti dau Like! :)
  Imi place atitudinea, admir pasiunea pe care o afisezi si felicit pentru calitatea de OM…greu de gasit in vremurile noastre.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>