Deschidere cu banc de supravieţuire

laughing-cat

Am decis să îmi fac o categorie de bancuri, şmenuri şi alte şmecherii, pentru că am pretini bogaţi la gură, şi facem un trafic de mă şterg toată ziua de la lacrimile cu care râd, atâtea tembelisme se spun. problema cea mai mare e că, acest blog fiind unul matur, responsabil şi serios, ca şi posesorul lui, nu poate găzdui tot ceea ce ne trimitem noi, pentru că s-ar alege clar praful de imaginea publică. Problema adevărată, pentru această categorie, e că pierde circa 80 % din savoare şi conţinut, odată cu cenzura pudică, dar … deh… ce să-i faci, merge şi cu 20%, dacă e să ţinem de standarde.

Din respect şi de dragul adevărului, voi însoţi bancul de numele de scenă al sursei, împreună cu vreo poză relevantă pentru subiectul lu’ bancu’, pentru că o imagine face întotdeauna cât 1000 de cuvinte. Îmi rezerv privilegiul, de gazdă şi proprietar, de a schimba pe ici pe colo, fără să denaturez sensul, de a umbla pe la spelling şi de a lăsa, uneori, caracterele româneşti de-o parte, din pură şi crâncenă lene.

Are onoarea de a deschide balul Tătărel, se ştieeeee….

Ingrijorati de numarul mare de atacuri ale ursilor asupra oamenilor din vara asta, Ministerul Apelor si Padurilor din Alberta a publicat un mesaj de avertizare catre turistii montani in care se prezentau 3 masuri de baza in evitarea “conflictelor” cu ursul grizzly si anume:

1. circulati doar in grupuri si fiti siguri ca aveti asupra Dvs. un clopotel care sa faca zgomot evitad intalnirea frontala cu ursul !
2. tineti asupra Dvs. un spray cu piper cu care sa puteti spray-a ursul in cazul unei intalniri frontale !
3. este foarte important sa puteti face diferentierea dintre fecalele de urs negru si grizzly. Fecalele de urs negru contin urme de afine, conuri de brad si blana de animale mici in timp ce fecalele de grizzly contin urme metalice de clopotei si miros a piper !

Şi poza tematică

be_nice_to_fat_people

P.S. Revin, după ce mi-am luat pastila de lecitină, cu o precizare: turiştii nu trebuie să se teamă, pentru că, pe munte, zonele în care “se plimbă ursul” sunt clar delimitate şi marcate cu indicatoare vizibile, ca în poza de mai jos.  Oricum, când vedeţi urme de labă, e bine să vă întrebaţi serios, ca Moromete: “încotro mergem noi dom’le?”

atentie-la-urs

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>